Vacuümmachine, type VS100S,


Code
510220
Besteleenheid
1

€ 45,20 € 36,95 /stuk Excl. btw

Niet op voorraad
Neem contact met ons op voor de actuele magazijn voorraad van onze stores
Wordt verwacht
28-8-2024 (week 35)
Verwachte aantal
300


Verleng de houdbaarheid van verse voeding in enkele seconden met deze compacte vacuümmachine type VS100S.

Compacte vacuümmachine VS100S


Deze compacte vacumeermachine is perfect voor het luchtdicht maken en dichtsealen van vlakke zakken met bijvoorbeeld kaas, vlees, vis, fruit, groente, noten, snacks of ander vers voedsel. Door het verlaagde zuurstofgehalte in de zak zullen schimmels en bacteriën zich minder snel vermeerderen, wat de voedselveiligheid verbetert. Het voedsel is tot vijf keer langer houdbaar en smaak en versheid blijven langer bewaard. Voeding in een vacuüm gesealde zak neemt bovendien minder ruimte in beslag en zorgt voor minder voedselverspilling. In de vriezer zal het product minder snel uitdrogen.

Professionele productpresentatie


Vacuüm verpakken zorgt daarbij voor een professionele productpresentatie. Dit tafelmodel vacuümmachine is een uitkomst voor het snel verpakken van verse voeding in de horeca en retail. Het lichte en compacte apparaat is gemakkelijk op of bij je toonbank, aanrecht of werktafel te plaatsen voor direct en veelvuldig gebruik. Eenmaal geopende zakken maak je met de vacumeermachine weer snel dicht en het apparaat is uitermate geschikt voor sous-videbereidingen (vacuümgaren in een heetwaterbad). Ook non-foodartikelen, zoals tijdschriften, brieven, speelgoed en huishoudelijke artikelen kun je met dit apparaat luchtdicht verpakken en zo beschermen tegen stof en vocht.

Voor buiszakken met reliëf


Deze vacuümmachine VS100S heeft een fraaie, stevige roestvrijstalen behuizing die je gemakkelijk kunt schoonhouden. Hij is geschikt voor vlakke zakken met een breedte van maximaal 28 centimeter. De brede sluitlijn voorkomt luchtlekkage en garandeert een langer behoud van de hoge vacuümgraad. Gebruik vacuümzakken met een grove structuur (reliëf), deze zijn speciaal geschikt voor vacumeermachines zonder vacuümkamer, waarbij de zak dus buiten de machine blijft. Deze lava-buisvacuümzakken zijn los verkrijgbaar.

Eenvoudige bediening


Het apparaat is eenvoudig te bedienen met de vier knoppen Vacuum, Cancel, Pulse en Seal. Druk op Vacuum om vlakke zakken te vacumeren en vervolgens in slechts drie seconden te laten dichtsealen. Met Cancel kun je dit proces onderbreken. Gebruik de Pulse-knop om handmatig zachte, kwetsbare of crispy producten te vacumeren, zodat ze niet stukgaan. De vacuümpomp start als je op Pulse drukt en stopt zodra je deze knop loslaat. Druk daarna op de knop Seal om de zak dicht te sealen.

Zo werkt de VS100S


Open de sealklep door aan beide zijkanten van het apparaat op de knoppen te drukken. Leg de open bovenzijde van de zak netjes glad en recht in de vacuümzuigkamer. Sluit de klep door deze aan beide kanten omlaag te drukken tot je een klik hoort. Druk op de knop Vacuum om de lucht uit de zak te laten zuigen. Zodra alle lucht uit de zak is, gaat het apparaat automatisch sealen en wordt de zak luchtdicht afgesloten. Druk weer op de zijknoppen om de klep te openen en de gevacumeerde en dichtgesealde zak uit het apparaat te pakken.

Met stekker en gebruiksaanwijzing


Het apparaat wordt geleverd inclusief een vast netsnoer en een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Deze vacuümmachine is ook geschikt voor het vacumeren van vacuümbussen. Bus en slang worden niet meegeleverd.


Maten en gewichten
Code 510220
Merk Neutraal
EAN 08714215150505
Lengte (mm) 340
Breedte (mm) 150
Hoogte (mm) 64
Gewicht (kg) 6
Uitvoering
Type VS100S
Verpakking
Aantal per pallet 168

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Wij beschikken over de nodige certificeringen, zoals ISO 9001, BRC S&D, FSC en GS1 DAS. Raadpleeg voor de eigenschappen en toepassingen van de producten onze klantenservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.