SendProof® Zijdevloei, 75x50cm, papier, gebroken wit


Code
331462
Besteleenheid
1

€ 19,00 /pak à 480 vel Excl. btw

ONLINE OP VOORRAAD
Neem contact met ons op voor de actuele magazijn voorraad van onze stores


Verpak je kostbare en kwetsbare aankopen met dit veelzijdige, beschermende zijdevloeipapier.

Gevoelige materialen


Producten met een kostbare uitstraling kunnen wel een buffer gebruiken. Deze vellen zijdevloei zijn ideaal voor het inpakken van mooie en gevoelige materialen zoals glaswerk, porselein, sieraden, haaraccessoires en lingerie.

Praktisch opvulmateriaal


Ook flessen en andere breekbare producten bescherm je extra met een laagje zijdevloei. Het praktische papier doet daarnaast prima dienst als opvulmateriaal bij het versturen van producten die gemakkelijk kunnen beschadigen en is daardoor ideaal voor webshops.

Kleding en cadeautjes


Kledingzaken kiezen zijdevloei steeds vaker voor het inpakken van delicate stoffen, soms zelfs ter vervanging van de (plastic) tas. Geef je cadeauaankopen een luxueuze en opvallende uitstraling en gebruik het mooie, zachte vloeipapier ook eens als cadeaupapier.

Let op: gekleurd zijdevloeipapier is niet kleurvast en kan afgeven als het vochtig wordt.

Diverse kleuren


Naast wit zijdevloeipapier is er zijdevloei verkrijgbaar in gebroken wit en in allerlei vrolijke en elegante kleuren. Je kunt zijdevloeipapier ook goed laten bedrukken met je eigen ontwerp of logo.Algemeen
Code 331462
Merk SendProof®
EAN 08714215000275
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Breedte (cm) 50
Gewicht (gr) 18
Lengte (cm) 75
Milieu en kwaliteit
SUP materiaal eigenschap Plasticvrij
Uiterlijk
Kleur Gebroken wit
Verpakking
Aantal per pallet 110

Merk SendProof®

SendProof Packaging is ons kwaliteitslabel voor een compleet en zorgvuldig geselecteerd aanbod van verzendverpakkingen. Goed verpakken betekent meer efficiëntie in de keten, minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Binnen SendProof zijn maximale productbescherming, optimaal gebruiksgemak, kostenefficiëntie, beleving en een lagere milieu-impact belangrijke pijlers.

Veilig en efficiënt verzenden


De verpakkingen van SendProof zijn geschikt voor het veilig en efficiënt verzenden van allerlei producten. SendProof biedt een complete reeks aan verzendverpakkingen en hulpmiddelen om je producten veilig te verpakken, zodat ze in perfecte staat bij de ontvanger aankomen: van (Amerikaanse) vouwdozen, postpakketdozen, brievenbusdozen, boekverpakkingen en wijnverzenddozen tot verzendkokers, verzendenveloppen, verzendzakken en paklijstenveloppen, van vulmateriaal, luchtkussenzakjes en schuimfolie tot zijdevloeipapier en natronkraftpapier, en van dozensluittape, tapeafrollers en kartonnen labels tot rollen touw, bindgaren en katoenkoord.

Besparen met professionele verpakkingen


Naast een compleet standaardassortiment verzendverpakkingen bieden wij onder de noemer SendProof PRO advies en inspiratie die is gericht op het complete (e-)fulfilmentproces. Aan de hand van verpakkingsscan ‘Catch The Savings’ helpen we je bijvoorbeeld bij het optimaliseren van je logistieke verpakkingsproces, het ontwerpen van een creatieve maatwerkverpakking of het ontwikkelen van een duurzaam alternatief.

Oog voor het milieu


Wie veel online verkoopt, heeft veel verpakkingsmateriaal nodig. Met SendProof PRO besteden we veel aandacht aan het versturen van ‘minder lucht’. We letten daarnaast goed op de materiaalsamenstelling zodat de milieu-impact van elke verzendverpakking zo laag mogelijk is. Ons eigen onderzoekscentrum The LCA Centre ondersteunt ons hierin.

SendProof Packaging is hét bewijs dat een goede verzendverpakking loont!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.