SendProof® Folie, luchtkussenfolie, LDPE, 100cm, 150m, 80my, 4mm, transparant


Code
106010
Besteleenheid
1

€ 47,30 € 32,95 /rol Excl. btw

ONLINE OP VOORRAAD
Neem contact met ons op voor de actuele magazijn voorraad van onze stores


Verpak je kwetsbare producten veilig in beschermende luchtkussenfolie.

Stevige bescherming


Deze veelzijdige, transparante noppenfolie komt altijd en overal van pas. De wikkelfolie van stevig LDPE is ideaal voor het verpakken van producten die je met een goede bescherming wilt versturen.

Soepel en schokbestendig


Noppenfolie is schokbestendig en stootabsorberend en fungeert bij vallen of stoten als stootkussen. De lichtgewicht beschermfolie wordt geleverd op rol en is dankzij zijn soepelheid zeer praktisch en eenvoudig in het gebruik.

Ideaal voor levensmiddelen


Het reukloze materiaal is zowel licht- als waterdicht, houdt je producten vrij van stof en vuil en is schimmel- en vochtbestendig. Bubbelfolie is bovendien chemisch inert (niet werkzaam of reagerend) en dus een ideale bescherming voor levensmiddelen en allerlei andere gevoelige producten.

Voordelig in aanschaf


De economische verpakkingsfolie is 100% recyclebaar en voordelig in aanschaf. Geleverd op een handige rol, zodat je precies het juiste formaat voor jouw verpakking kunt afsnijden.

Diverse varianten


Luchtkussenfolie is verkrijgbaar in diverse diktes, rolbreedtes en lengtes, met gewone en grote nop en met of zonder afscheurperforatie. Ben je op zoek naar een afwijkend formaat, vraag onze medewerkers dan naar de mogelijkheden.Algemeen
Code 106010
Merk SendProof®
EAN 05051146025735
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Dikte (mm) 4
Breedte (cm) 100
Lengte (m) 150
Dikte (my) 80
Milieu en kwaliteit
SUP materiaal eigenschap Bevat plastic
Uiterlijk
Kleur Transparant
Uitvoering
Variant Luchtkussenfolie
Verpakking
Aantal per pallet Yes

Merk SendProof®

SendProof Packaging is ons kwaliteitslabel voor een compleet en zorgvuldig geselecteerd aanbod van verzendverpakkingen. Goed verpakken betekent meer efficiëntie in de keten, minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Binnen SendProof zijn maximale productbescherming, optimaal gebruiksgemak, kostenefficiëntie, beleving en een lagere milieu-impact belangrijke pijlers.

Veilig en efficiënt verzenden


De verpakkingen van SendProof zijn geschikt voor het veilig en efficiënt verzenden van allerlei producten. SendProof biedt een complete reeks aan verzendverpakkingen en hulpmiddelen om je producten veilig te verpakken, zodat ze in perfecte staat bij de ontvanger aankomen: van (Amerikaanse) vouwdozen, postpakketdozen, brievenbusdozen, boekverpakkingen en wijnverzenddozen tot verzendkokers, verzendenveloppen, verzendzakken en paklijstenveloppen, van vulmateriaal, luchtkussenzakjes en schuimfolie tot zijdevloeipapier en natronkraftpapier, en van dozensluittape, tapeafrollers en kartonnen labels tot rollen touw, bindgaren en katoenkoord.

Besparen met professionele verpakkingen


Naast een compleet standaardassortiment verzendverpakkingen bieden wij onder de noemer SendProof PRO advies en inspiratie die is gericht op het complete (e-)fulfilmentproces. Aan de hand van verpakkingsscan ‘Catch The Savings’ helpen we je bijvoorbeeld bij het optimaliseren van je logistieke verpakkingsproces, het ontwerpen van een creatieve maatwerkverpakking of het ontwikkelen van een duurzaam alternatief.

Oog voor het milieu


Wie veel online verkoopt, heeft veel verpakkingsmateriaal nodig. Met SendProof PRO besteden we veel aandacht aan het versturen van ‘minder lucht’. We letten daarnaast goed op de materiaalsamenstelling zodat de milieu-impact van elke verzendverpakking zo laag mogelijk is. Ons eigen onderzoekscentrum The LCA Centre ondersteunt ons hierin.

SendProof Packaging is hét bewijs dat een goede verzendverpakking loont!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.