PowerSterko Afvalzak, Gerecycled LDPE, 70x110cm, T70, blauw


Code
180204200
Besteleenheid
1

€ 41,30 /doos à 200 stuks Excl. btw
Koop meer Bespaar meer

ONLINE OP VOORRAAD
Neem contact met ons op voor de actuele magazijn voorraad van onze stores


Vul je afvalbakken met deze dunne, duurzame en sterke afvalzakken van PowerSterko® Recycled Materials en verlaag je ecologische voetafdruk.

PowerSterko-afvalzakken van gerecycled materiaal


Maak kennis met de nieuwe generatie afvalzakken van gerecycled materiaal: PowerSterko Recycled Materials. Deze unieke afvalzakken zijn gemaakt uit minimaal 80% gerecycled materiaal waarvan minstens 50% 'post-consumer' gerecycled plastic. PowerSterko-afvalzakken voldoen aan alle Europese normen en aan de in België verplichte Vlarema-wetgeving voor gerecyclede afvalzakken.

Van gerecycled LDPE


PowerSterko-afvalzakken zijn kunststof afvalzakken van hoge kwaliteit. Ze zijn ideaal voor het gesorteerd verzamelen van allerlei typen afval in zowel huishoudens als voor professioneel gebruik, zoals de schoonmaakbranche en horecadoeleinden. Ze zijn gemaakt van gerecycled Low Density Polyethyleen (LDPE). Met je keuze voor de afvalzakken van gerecycled materiaal van PowerSterko Recycled Materials bespaar je op het gebruik van nieuw plastic en belast je het milieu minder.

Gesorteerd verzamelen via kleuren


Door te werken met gekleurde vuilniszakken, kun je je afvalstromen eenvoudig gescheiden inzamelen. Dit maakt het aanleveren van afval voor recycling veel gemakkelijker. Gebruik bijvoorbeeld zwarte en grijze afvalzakken voor restafval, blauwe afvalzakken voor oud papier en karton, gele afvalzakken voor glas, transparante afvalzakken voor plastic en groene afvalzakken voor groenafval en GFT. Laat iedereen in je bedrijf of huishouden duidelijk weten voor welk type afval je welke kleur afvalzak gebruikt.

Diverse varianten


PowerSterko-afvalzakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, diktes en formaten. Ze worden geleverd op rol en zijn dankzij de perforatierand gemakkelijk los te scheuren. Alle PowerSterko-afvalzakken zijn verpakt in FSC-gecertificeerde omverpakkingen.Algemeen
Code 180204200
Merk PowerSterko
EAN 08710883011421
Materiaal Gerecycled LDPE
Maten en gewichten
Dikte (T) 70
Breedte (cm) 70
Hoogte (cm) 110
Uiterlijk
Kleur Blauw
Uitvoering
Uitvoering Op rol
Verpakking
Aantal per pallet 54
Aantal per rol 20

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.