Folie, handrol stretchfilm, LLDPE, 50cm, 300m, 23my, zwart


Code
440180010
Besteleenheid
1

€ 61,50 € 57,60 /doos à 6 rol Excl. btw

ONLINE OP VOORRAAD
Neem contact met ons op voor de actuele magazijn voorraad van onze stores


Bescherm je palletladingen efficiënt met deze rekbare zwarte stretchfolie op een handrol.

Zwarte stretchfolie op handrol


Deze rol zwarte handstretchfolie met een breedte van 50 centimeter en een lengte van 300 meter is ideaal voor het bundelen, vastzetten en beschermen van producten op pallets. Met een laag stretchpercentage van 100 procent is het omwikkelen van je producten met deze handrol een fluitje van een cent. De dikte van 23my geeft deze handstretchfolie een iets hogere doorsteekweerstand dan de standaardrollen. Dankzij de licht klevende binnenzijde plakt de rekbare palletwikkelfolie alleen aan zichzelf en niet aan je producten. De gladde buitenkant garandeert bovendien dat verpakte ladingen tijdens transport en opslag ook niet aan elkaar kleven.

Van stevig en rekbaar LLDPE


Stretchfolie of stretchfilm van lineair lagedichtheidpolyethyleen (LLDPE) beschermt je producten en palletladingen tegen vocht, stof, schuiven en uiteenvallen. Ook onregelmatig gestapelde pallets zijn met deze zwarte beschermfolie verzekerd van een stabiele omwikkeling. LLDPE is scheurvast, heeft een hoge doorsteekweerstand en scheurt zelfs niet op scherpe hoeken. Zo weet je zeker dat je omwikkelde ladingen stevig en veilig vervoerd worden.

Geen verkleuring


Zwarte stretchfolie heeft als voordeel dat het weinig tot geen licht doorlaat en zo verkleuring van je producten voorkomt. Zwart maakt bovendien de inhoud van je pallet onzichtbaar, zodat die beter is beschermd tegen diefstal.

Handmatig omwikkelen


De zwarte stretchfolie wordt geleverd op een handige handrol, zodat je precies het juiste formaat kunt afsnijden. Wikkel de folie eenvoudig handmatig rondom de producten of pallets, of gebruik voor het snel en doeltreffend omwikkelen van je gestapelde pallets een verstelbare of gelagerde handstretcher. Onze stretchfolie is verkrijgbaar in transparant en zwart en in diverse lengtes, breedtes en diktes.Algemeen
Code 440180010
Merk Neutraal
EAN 08710883415540
Materiaal LLDPE
Maten en gewichten
Breedte (cm) 50
Lengte (m) 300
Dikte (my) 23
Milieu en kwaliteit
SUP materiaal eigenschap Is van plastic
Uiterlijk
Kleur Zwart
Uitvoering
Variant Handrol stretchfilm
Stretch percentage 100
Verpakking
Aantal per pallet 198

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Wij beschikken over de nodige certificeringen, zoals ISO 9001, BRC S&D, FSC en GS1 DAS. Raadpleeg voor de eigenschappen en toepassingen van de producten onze klantenservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.