Folie, buisfolie, LDPE, 25cm, 200m, 100my, transparant


Code
103625
Besteleenheid
1

€ 89,60 /rol Excl. btw
Koop meer Bespaar meer

Op voorraad


LDPE geblazen transparante buisfolie wordt geleverd op rollen. Alle rollen zijn geschikt voor verwerking op elk type impulssealer of soortgelijke sealapparatuur. Deze apparaten kunt u vinden op onze webshop onder de categorie 'Eten' > 'Folie en Papier' > 'Apparaten'.Algemeen
Code 103625
Merk Neutraal
EAN 8714215089973
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Dikte (my) 100
Lengte (m) 200
Breedte (cm) 25
Uiterlijk
Kleur Transparant
Uitvoering
Variant Buisfolie
Verpakking
Aantal per pallet 45

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Wij beschikken over de nodige certificeringen, zoals ISO 9001, BRC S&D, FSC en GS1 DAS. Raadpleeg voor de eigenschappen en toepassingen van de producten onze klantenservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.