Depa®, Beker, I´M a HOT cup, PP, reusable, automaatgeschikt, 180ml, 7.5oz, 96mm, taupe


Code
603002
Besteleenheid
1

€ 21,95 € 10,95 /krimp à 40 st Excl. btw

ONLINE OP VOORRAAD
Neem contact met ons op voor de actuele magazijn voorraad van onze stores


Bied je warme dranken aan in deze stevige herbruikbare bekers (reusables) I’m a reusable HOT cup en laat iedereen zonder afval genieten van veel heerlijke koppen koffie of thee.

Reusable drinkbeker I’m a HOT cup


Met deze herbruikbare koffiebekers voldoe je eenvoudig aan de SUP-wetgeving voor het op je locatie aanbieden van koffie, thee en andere warme dranken. Naast de hippe tekst ‘I’m a reusable HOT cup’ staat op de rand het woord REUSABLE afgedrukt, zodat iedereen duidelijk ziet dat de beker is bedoeld is voor hergebruik en dus niet mag worden weggegooid. De drinkbeker is ook geschikt voor gebruik in de koffieautomaat. Een ideale oplossing voor ‘gesloten locaties’ zoals bedrijfskantines, schoolkantines, sportkantines, magazijnen en (zorg)instellingen, en geschikt voor evenementen en festivals.

Stevig, onbreekbaar en functioneel


De drinkbekers zijn in Europa gemaakt van stevig, BPA-vrij polypropyleen (PP). Dit onbreekbare materiaal heeft een lange levensduur en is aan het eind van zijn ‘leven’ weer recyclebaar. Met hun vertrouwde formaat en een inhoud van 180 ml (7,5oz) passen ze in iedere koffieautomaat. De functionele bekers zijn verder perfect stapelbaar, goed te ontnesten (van de stapel te pakken) en geschikt voor de vaatwasser.

Brutaal en uitdagend


De beker is voorzien van de enigszins brutale tekst ‘I'M a reusable HOT cup’ met uitdagende dubbele boodschap. Als je alleen de grote letters op de cup leest, staat er I’M HOT. Daar wil iedereen wel mee gezien worden! Zou dat de reden zijn waarom de cup regelmatig te zien is in tv-series en vaak wordt gespot in de handen van BN’ers?

Communiceer je inzameling


Een geslaagde inzameling staat of valt met goede communicatie. Vraag je medewerkers, gasten en/of klanten om hun bekers na gebruik weer in te leveren, zodat jij ze kunt schoonwassen en hergebruiken. Dit kan met een leuke display met uitleg naast je koffieautomaat, of met stickers of posters. Richt voor het terugbrengen van de koffiebekers een verzamelpunt in of plaats een handige bekerverzamelaar of speciale afvalbak voor reusables. Zo laten we de wegwerpbeker gezamenlijk tot het verleden behoren.

Ook onbedrukt of met eigen bedrukking


De herbruikbare drinkbekers uit ons neutrale assortiment zijn er ook in effen wit en in effen taupe. Desgewenst kun je je reusables laten bedrukken met jouw bedrijfslogo en/of een boodschap waarmee je het inleveren en dus het hergebruik van de bekers stimuleert. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Algemeen
Code 603002
Merk Depa®
EAN 08710653238430
Materiaal PP
Maten en gewichten
Inhoud (ml) 180
Diameter (mm) 70.3
Hoogte (mm) 96
Inhoud (oz) 7.5
Milieu en kwaliteit
SUP materiaal eigenschap Is van plastic
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uiterlijk
Concept I´M a HOT cup
Kleur Taupe
Uitvoering
Uitvoering Reusable
Uitvoering Automaatgeschikt
Vaatwasmachinebestendig Ja
Variant Beker
Verpakking
Aantal per pallet 7560

Merk Depa®

Het merk depa biedt al sinds 1947 een compleet assortiment aan voedsel- en drankenverpakkingen voor ondernemers in de foodservice en retail. Depa maakt lekker eten overal en op elk moment bijzonder, gezellig en gemakkelijk met verpakkingen van natuurlijke materialen en slimme oplossingen gericht op hergebruik, dus minder belastend voor het milieu. Je vindt hieronder een overzicht van alle beschikbare producten, van folies tot bekers en glazen en van snackbakjes tot bestek.

Innovatieve voedsel- en drankenverpakkingen van depa: duurzaam en gebruiksvriendelijk
Sinds 1947 biedt het merk depa een uitgebreid assortiment aan voedsel- en drankenverpakkingen voor ondernemers in de foodservice en retail. Depa onderscheidt zich door een heldere kijk op trends en ontwikkelingen, zowel nationaal als internationaal, gecombineerd met een diepgaand inzicht in de dagelijkse bedrijfsvoering van ondernemers en hun medewerkers in de foodservice en retail.

Ongeacht welke verpakkingsoplossing je kiest, depa staat garant voor innovatie, duurzaamheid en optimaal gebruiksgemak. Van borden, bekers, glazen, bakjes, cups, bestek, dozen en flessen tot potten, draagtassen en meer – depa biedt hoogwaardige oplossingen die inspelen op de behoeften van moderne ondernemers. Maak een bewuste keuze voor duurzame en gebruiksvriendelijke verpakkingen met het vertrouwde merk depa.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.