Circular&Co., Beker, PP, reusable, 340ml, 12oz, zwart/blauw


Code
601304
Besteleenheid
1

€ 18,95 /stuk Excl. btw

Op voorraad


Neem je warme of koude drank mee in deze herbruikbare drinkbeker van gerecycled materiaal, met slimme 360°-drinkdeksel.

Herbruikbare drinkbeker van (deels) gerecycled materiaal


Ga je de deur uit en wil je koffie, thee, water of een andere warme of koude drank meenemen? Deze herbruikbare (reusable) koffiebeker van Circular&Co. met slimme, duurzame drinkdeksel heeft een inhoud van 340 ml en gaat gemakkelijk mee naar het werk, naar school of tijdens een uitje. Je kunt de stijlvolle reusable koffiebeker met gerecyclede look ook meebrengen naar je favoriete to-go-kiosk en daar laten vullen met koffie, thee of een andere drank. Zo heb je geen wegwerpbeker nodig om overal van je drankje te kunnen genieten.

Perfect voor onderweg


De to-go-drinkbeker is speciaal ontworpen voor gebruik onderweg. Zo houdt de isolerende koffiebeker je drankje ruim een uur warm of koud, is hij 100% lekvrij en kun je de slimme deksel met één hand bedienen: eenvoudig indrukken om te openen en weer indrukken om te sluiten. Doordat je er van elke kant uit kunt drinken, biedt de koffiebeker je een ‘360°-drinkervaring’. De drinkbeker en de deksel mogen in de bovenste lade van de vaatwasser. Het grijze element aan de bovenkant van de deksel kun je eventueel apart schoonmaken door het met de achterkant van een lepel los te wippen. Leg de deksel daarna op een harde ondergrond om het grijze element er met een beetje kracht weer op te drukken.

Deels gemaakt van kartonnen koffiebekers


De binnenlaag van de duurzame drinkbeker is gemaakt van recyclebaar PP, terwijl in de buitenlaag gerecyclede kartonnen koffiebekers zijn verwerkt. Dit hergebruik van bestaande materialen zorgt dat er bij de productie minder nieuwe grondstoffen nodig zijn. De koffiebeker heeft een levensduur van maar liefst tien jaar en kan daarna weer worden gerecycled.

Eigen bedrukking mogelijk


Ga je grotere aantallen herbruikbare koffiebekers van Circular&Co. gebruiken voor je school, bedrijf of instelling, bijvoorbeeld om ze aan leerlingen, medewerkers, klanten of relaties te geven? Laat de reusable drinkbeker dan voor een grotere herkenbaarheid bedrukken met je eigen logo of een andere eigen bedrukking. De herbruikbare drinkbekers zijn per stuk te koop en verkrijgbaar in diverse kleuren. Bestel ook de handige herbruikbare drinkflessen voor koude dranken van Circular&Co.Algemeen
Code 601304
Merk Circular&Co.
EAN 5060210004804
Materiaal PP
Maten en gewichten
Inhoud (ml) 340
Inhoud (oz) 12
Uiterlijk
Kleur Zwart/blauw
Uitvoering
Uitvoering Reusable
Vaatwasmachinebestendig Ja
Variant Beker
Verpakking
Aantal per pallet 768
Aantal per pallet 768

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.