Folie, stretchfolie, LDPE, 50cm, 300m, 20my, zwart


Code
114042
Besteleenheid
1

€ 52,25 /doos à 6 stuks Excl. btw

Op voorraad
200 producten

Bescherm je palletladingen efficiënt met stevig zwart transportfolie op rol.

Optimale stabilisatie


Deze rollen stretchfilm of wikkelfolie zijn ideaal om je kwetsbare producten op pallets te beschermen tijdens transport en opslag. De stevige stretchfolie stabiliseert je palletlading optimaal en zorgt dat deze vrij blijft van vocht, vuil en stof.

Geen verkleuring


Het zwarte materiaal is ondoorzichtig en voorkomt zo verkleuring van je producten. Zwart maakt bovendien de inhoud van je pallet onzichtbaar, zodat die beter is beschermd tegen diefstal.

Handmatig of machinaal


De soepele stretchfolie wordt geleverd op een handige rol, zodat je precies het juiste formaat kunt afsnijden. Wikkel de folie eenvoudig handmatig rondom de pallets, of gebruik voor het snel en doeltreffend omwikkelen van je gestapelde pallets pallets een machinerol en een wikkelmachine.

Twee diktes


De stretchfolie is verkrijgbaar in twee diktes (20my en 23my).Algemeen
Code 114042
Merk Neutraal
EAN 8714215067209
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Dikte (my) 20
Breedte (cm) 50
Lengte (m) 300
Uiterlijk
Kleur Zwart
Uitvoering
Variant Stretchfolie
Verpakking
Aantal per pallet 35
Aantal per pallet 33
Aantal per pallet 40

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Anderen bestelden ook